Watch

Home Engleski uživo

Online English ALIVE-Onlajn Engleski UŽIVO

El. pošta Štampa PDF

Real-time online distance learning- by GSD method-ENGLISH ALIVE

Nastava engleskog jezika od kuće u realnom vremenu, online-po GSD METODI-ENGLESKI ONLINE UŽIVO

                              Engleski-uzivo

Mnogi polaznici biraju da uče engleski jezik online zato jer im se pruža mogućnost da imaju nastavu engleskog online bez obzira gde se nalaze. Mogu da na kratko prekinu posao, uče engleski online od kuće, od škole, iz biblioteke, od prijatelja, iz Internet kafea i to sa bilo kog mesta na čitavoj planeti!

Sve što Vam je potrebno za učenje engleskog online uživo jeste kompjuter sa slušalicama i mikrofonom, vebkamericom i softverom poput Skajpa. Skajp kao i drugi VOIP softveri su potpuno besplatni, a obzirom da ne morate da putujete i Vaši troškovi za učenje engleskog jezika online su znatno smanjeni.

Škola „Britanika“ radila je tri godine na izradi programa za ubrzano učenje engleskog jezika online po GSD metodi, tako da online program učenja engleskog škole Britanicca predstavlja jedinstven način online učenja engleskog u svetu, nazvan  ENGLISH ALIVE BY GSD METHOD-Online Engleski Uživo.  Po čemu je ENGLISH ALIVE by GSD method-Online Engleski Uživo način učenja engleskog jedinstven?

1. Jedini je online program učenja  engleskog na svetu po revolucionarnoj GSD metodi

2. ONLINE ENGLISH ALIVE-ONLAJN ENGLESKI UŽIVO PROGRAM- škole Britanicca je uspeo da otkloni najveći problem online učenja engleskog jezika, a to je nepostojanje školske table kod ovakvog načina učenja. Kada ste na onlajn nastavi engleskog škole Britanicca imate tablu pred sobom, profesora engleskog pred sobom, predavanje sa mogućnošću uključivanja u realnom vremenu i divan osećaj kao da ste u učionici na času engleskog jezika, iako ste možda na sasvim drugom kraju planete.

EnglishAliveGSDblack

 Naš online program za učenje engleskog jezika ima i sledeće karakteristike:

 • Mi ne dajemo separatne časove engleskog online bez pravca i cilja, već program kurseva po CEFR skali, od elementarnog A2 do C2 (Proficiency) nivoa engleskog jezika

 • Kursevi engleskog online su namenjeni odraslima sa standardnim medjunarodno poznatim, priznatim i potvrdjenim udžbenicima engleskog (OUP, CUP, MacMillan izdavači)

 • Nastava engleskog jezika online se održava individualno i u malim grupama.

 • Časovi engleskog online uključuju sve aktivnosti i sva jezička polja kao i na času engleskog u učionici (čitanje, pisanje, slušanje, konverzaciju)

 • Svaki kurs engleskog online je celovit i predstavlja 1 nivo po medjunarodnim standardima učenja engleskog jezika

 • Materijali za učenje engleskog online su uključeni u cenu kursa

 • Lokacija polaznika nije bitna, sve zemlje sveta mogu se uključiti u naš program učenja engleskog jezika online, potrebno je samo da postoje tehnički uslovi

 • Polaznik komunicira sa profesorom engleskog u realnom vremenu

 • Sva detaljna uputstva za održavanje kursa engleskog online se daju pre početka nastave

 • Škola Britanika drži preko 1 000 različitih kurseva engleskog jezika online za sve svrhe i vrši pripreme za sve međunarodne ispite iz engleskog jezika.
 • Cene kurseva engleskog jezika online po GSD metodi Online English ALIVE možete pogledati OVDE

 • Postoji mogućnost VIP online kurseva engleskog kod autorke GSD metode prof. mr Danijele Gajić. Za više informacija kliknite OVDE

Sva dodatna pitanja možete postaviti prilikom upisa kursa engleskog jezika online. Za sve nivoe engleskog, osim elementarnog nivoa znanja engleskog jezika, potrebno je naravno i testiranje.

Online kursevi engleskog jezika su dostupni u toku cele godine, ali zbog specifičnosti nastave i zauzeća termina, molimo Vas da se interesujete na vreme kako biste bili u prilici da dobijete i datum i vreme kursa engleskog koji Vam odgovaraju u potpunosti.

Svi profesori engleskog jezika se posebno obučavaju za rad od strane autorke GSD metode prof. mr Danijele Gajić, a kvalitet nastave engleskog online po GSD metodi se garantuje i redovno kontroliše.

                         Pozovite odmah i konačno budite sigurni da ćete progovoriti engleski jezik.:

                        

                          Kontakt telefon:  069.37.54.783 (Viber, WhatsApp)

                      Skype name:   britaniccaonline

                       Upišite odmah svoj kurs engleskog jezika klikom OVDE